Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Gimnastica Larisa Iordache - 4 Medalii Pentru Romania La Campionatele Europene De Gimnastică Larisa Iordache Cea Mai Medaliată Gimnastă Tricoloră La Ce _ About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators.

Gimnastica Larisa Iordache - 4 Medalii Pentru Romania La Campionatele Europene De Gimnastică Larisa Iordache Cea Mai Medaliată Gimnastă Tricoloră La Ce _ About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators.. Cu greu mai speram la o revenire, însă. Iordache won gold in both finals, with a score of 13.800 on the uneven bars and a 14.150 on the balance beam. See full list on digi24.ro Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. 103 104 she was then selected to represent romania at the 2017 summer universiade.

2 days ago · larisa iordache are în palmares o singură medalie olimpică, bronz cu echipa, la jo din 2012. România a cucerit după 28 de ani aurul pe echipe la junioare, iar aurul în toate probele la un campionat european reprezintă un nou record pentru românia, la junioare şi senioare. Gimnasta română larisa iordache a scris, duminică, pe instagram, că „nu e niciodată prea târziu să îţi urmezi visul", după ce a obţinut două medalii de aur şi două de argint la campionatele europene de gimnastică artistică de la mersin (turcia). În 2018, la ultima ediţie, concursul feminin pe echipe a fost câştigat de rusia, scrie news.ro. Apr 21, 2021 · larisa iordache earned a qualification berth to the olympic games in tokyo with her performance on wednesday (21 april) at the european artistic gymnastics championships in basel, switzerland.

Eroina Larisa Iordache Aproape De Finala La Barnă La Jo 2020 Romanca Ingrijiri Medicale Imediat După Exercițiu
Eroina Larisa Iordache Aproape De Finala La Barnă La Jo 2020 Romanca Ingrijiri Medicale Imediat După Exercițiu from s.iw.ro
2 days ago · new york times îi acordă o pagină întreagă gimnastei larisa iordache înainte de finala de la bârnă de la tokyo în contextul în care românia nu este reprezentată nici la această ediție a jocurilor de echipa olimpică de gimnastică feminină. Duminică au avut loc finalele pe aparate, iar bilanţul medaliilor tricolore la ce de la mersin este următorul: She is the current leader of the romanian women's artistic gymnastics team. Gradul de dificultate al exerciţiului a fost calculat greşit iniţial, ca fiind 5,2 şi nu 5,6. See full list on digi24.ro Gimnastica larisa iordache / foto: About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. În 2014, larisa iordache a fost mai aproape decât oricine de punctul de a o învinge pe simone biles.

More images for gimnastica larisa iordache »

2 days ago · larisa iordache are în palmares o singură medalie olimpică, bronz cu echipa, la jo din 2012. Duminică au avut loc finalele pe aparate, iar bilanţul medaliilor tricolore la ce de la mersin este următorul: See full list on digi24.ro Iordache won gold in both finals, with a score of 13.800 on the uneven bars and a 14.150 on the balance beam. În concursul seniorilor pe echipe, românia nu a mai luat medalii din 2012, la masculin, respectiv din 2014, la feminin, atunci când câştiga aurul continental. More images for gimnastica larisa iordache » În 2018, la ultima ediţie, concursul feminin pe echipe a fost câştigat de rusia, scrie news.ro. Mesajul transmis de gimnastă „condoleanțe, larisa! În 2014, larisa iordache a fost mai aproape decât oricine de punctul de a o învinge pe simone biles. 2 days ago · larisa iordache a luat startul la jo de la tokyo doar la acest aparat. Cealaltă româncă din finala de la sol, antonia duţă, a ocupat locul al cincilea, cu 12,600. Cu greu mai speram la o revenire, însă. Larisa iordache a obţinut aurul de la sol în urma unei contestaţii, după ce iniţial fusese notată cu 13,050 şi ar fi luat medalia de argint.

Iordache won gold in both finals, with a score of 13.800 on the uneven bars and a 14.150 on the balance beam. The romanian came back to the sport after injuries kept her out of competition since the 2017 world championships. Larisa iordache a obţinut aurul de la sol în urma unei contestaţii, după ce iniţial fusese notată cu 13,050 şi ar fi luat medalia de argint. 2 days ago · new york times îi acordă o pagină întreagă gimnastei larisa iordache înainte de finala de la bârnă de la tokyo în contextul în care românia nu este reprezentată nici la această ediție a jocurilor de echipa olimpică de gimnastică feminină. Larisa iordache încheie europenele din turcia cu un bilanţ de patru medalii, două de aur, la bârnă şi sol, două de argint, cu echipa şi la s.

Eroina Larisa Iordache Aproape De Finala La Barnă La Jo 2020 Romanca Ingrijiri Medicale Imediat După Exercițiu
Eroina Larisa Iordache Aproape De Finala La Barnă La Jo 2020 Romanca Ingrijiri Medicale Imediat După Exercițiu from s.iw.ro
Ai nevoie de nişte oameni care să creadă în tine. Gradul de dificultate al exerciţiului a fost calculat greşit iniţial, ca fiind 5,2 şi nu 5,6. Mesajul transmis de gimnastă „condoleanțe, larisa! Red.) de la bun început. Jul 22, 2021 · larisa iordache (25 de ani), care a anunțat că este nevoită să se retragă de la proba de individual compus din cauza unor probleme medicale, a postat prima ei fotografie de la tokyo 2020. 2 days ago · larisa iordache a luat startul la jo de la tokyo doar la acest aparat. Suntem cu sufletul și cu gândul alături de campioana noastră larisa iordache, în aceste momente extrem de grele provocate de decesul mamei sale. În 2018, la ultima ediţie, concursul feminin pe echipe a fost câştigat de rusia, scrie news.ro.

She is the current leader of the romanian women's artistic gymnastics team.

Red.) de la bun început. She is the current leader of the romanian women's artistic gymnastics team. Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Jul 22, 2021 · larisa iordache (25 de ani), care a anunțat că este nevoită să se retragă de la proba de individual compus din cauza unor probleme medicale, a postat prima ei fotografie de la tokyo 2020. Gimnastica larisa iordache / foto: Jun 27, 2021 · mama larisei iordache a murit. Pauza este una foarte bună, ținând cont că. Larisa andreea iordache is a romanian artistic gymnast. Gimnasta română larisa iordache a scris, duminică, pe instagram, că „nu e niciodată prea târziu să îţi urmezi visul", după ce a obţinut două medalii de aur şi două de argint la campionatele europene de gimnastică artistică de la mersin (turcia). About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. See full list on digi24.ro The romanian came back to the sport after injuries kept her out of competition since the 2017 world championships. 2 days ago · larisa iordache are în palmares o singură medalie olimpică, bronz cu echipa, la jo din 2012.

Ai nevoie de nişte oameni care să creadă în tine. Suntem cu sufletul și cu gândul alături de campioana noastră larisa iordache, în aceste momente extrem de grele provocate de decesul mamei sale. Pauza este una foarte bună, ținând cont că. Duminică au avut loc finalele pe aparate, iar bilanţul medaliilor tricolore la ce de la mersin este următorul: See full list on digi24.ro

Gimnastică Artistică Larisa Iordache Nu Va Evolua Nici In Finalele Pe Aparate La Europene Agerpres Actualizează Lumea
Gimnastică Artistică Larisa Iordache Nu Va Evolua Nici In Finalele Pe Aparate La Europene Agerpres Actualizează Lumea from www.agerpres.ro
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Larisa iordache încheie europenele din turcia cu un bilanţ de patru medalii, două de aur, la bârnă şi sol, două de argint, cu echipa şi la s. The romanian came back to the sport after injuries kept her out of competition since the 2017 world championships. See full list on digi24.ro 2 days ago · new york times îi acordă o pagină întreagă gimnastei larisa iordache înainte de finala de la bârnă de la tokyo în contextul în care românia nu este reprezentată nici la această ediție a jocurilor de echipa olimpică de gimnastică feminină. Gimnasta română larisa iordache a scris, duminică, pe instagram, că „nu e niciodată prea târziu să îţi urmezi visul", după ce a obţinut două medalii de aur şi două de argint la campionatele europene de gimnastică artistică de la mersin (turcia). 2 days ago · larisa iordache a luat startul la jo de la tokyo doar la acest aparat. Jun 27, 2021 · mama larisei iordache a murit.

The romanian came back to the sport after injuries kept her out of competition since the 2017 world championships.

În 2018, la ultima ediţie, concursul feminin pe echipe a fost câştigat de rusia, scrie news.ro. The romanian came back to the sport after injuries kept her out of competition since the 2017 world championships. See full list on digi24.ro Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Duminică au avut loc finalele pe aparate, iar bilanţul medaliilor tricolore la ce de la mersin este următorul: 103 104 she was then selected to represent romania at the 2017 summer universiade. Larisa andreea iordache is a romanian artistic gymnast. See full list on digi24.ro Gradul de dificultate al exerciţiului a fost calculat greşit iniţial, ca fiind 5,2 şi nu 5,6. 2 days ago · new york times îi acordă o pagină întreagă gimnastei larisa iordache înainte de finala de la bârnă de la tokyo în contextul în care românia nu este reprezentată nici la această ediție a jocurilor de echipa olimpică de gimnastică feminină. Larisa iordache încheie europenele din turcia cu un bilanţ de patru medalii, două de aur, la bârnă şi sol, două de argint, cu echipa şi la s. Dumnezeu să o odihnească în pace!", au scris cei de la dinamo, pe facebook. See full list on digi24.ro